123reduceri.ro este un agregator de oferte/vouchere din Romania. Printre site-urile pe care le monitorizeaza mentionam: Zumzi, FunDeal, e-redus, Groupon, TeamDeals, CrazyDeals etc. In total 68 de site-uri din toata tara.

Aplicatia pentru iPhone este cat se poate de simpla si reprezinta o modalitate rapida de a vizualiza ofertele acestor site-uri in fiecare zi, sortate in functie de oras.

oferte 123reduceri aplicatie iphone

Vizualizarea ofertei presupune minimum de informatie: descrierea scurta, data expirarii, numarul de achizitii, pretul de achizitie, pretul initial, cuantumul reducerii, poza sugestiva, logo-ul site-ului de unde provine oferta si butonul de cumparare.

oferta detaliata 123reduceri aplicatie iphone

Partea buna la aceasta aplicatie este faptul ca nu necesita creearea a inca unui cont de utilizator. Se instaleaza si afiseaza imediat ofertele din orasul in care te afli.

Partea proasta este, ca daca ne place o oferta, apasand butonul “Cumpara acum” ne trimite pe site-ul obisnuit unde, dupa caz, trebuie sa ne facem cont nou, sa ne logam folosind contul existent, si sa facem comanda clasica, toate aceste pe o interfata foarte putin optimizata pentru telefoane mobile.

Din fericire, se anunta si versiunea 2.0 a programului 123reduceri.ro unde speram sa vina cu un modul nou ce permite cumpararea ofertelor direct din aplicatie, dar si vizualizarea mai multor detalii privind oferta (de exemplu, informatie despre restaurantul x, adresa, harta etc).

Aplicatia se gaseste in App Store, la aceasta adresa. Este disponibila si pe Android.