Angry Birds Chrome

Rovio tocmai a demonstrat cel mai popular joc mobil ruland in browser si cu aceasta planul lor de cucerire al lumii a luat sfarsit.

Dupa ce Angry Birds a fost cel mai descarcat joc dupa toate platformele pe care ruleaza acum a ajuns direct in browserul nostru. In acest moment este disponibil ca aplicatie web in magazinul de aplicatii Chrome. In aceasta varianta vine cu cateva niveluri create special pentru utilizatorii Chrome.

Jocul este creat pe Web GL, dar daca browser-ul vostru nu suporta atunci va folosi canvas. Cu alte cuvinte merge pe orice browser modern, si se descurca excelent chiar si fara accelerarea grafica prin hardware.

In versiunea pentru Chrome fiind o aplicatie web profita de abilitatea de a face cache si jocul poate fi jucat in intregime si fara conexiune la internet ( Update: face asta pentru orice browser). In alta ordine de idei intru cat Chrome Web Store va suporta foarte curand posibilitatea de a face plati direct in aplicatii, Angry Birds va avea niveluri speciale care vor putea fi cumparate in acest fel.

Desi jocul este momentan oficial prezent numai pentru Chrome puteti vizita acest link cu orice browser pentru a va juca.

angry birds internet explorer