aplicatie facebook pentru ipad

Utilizatorii de iPad cunosc foarte bine situatia frustranta in care se afla: nu exista nici o aplicatie oficiala Facebook pentru tableta lor. Si desi accesarea directa a site-ului nu prezinta mari probleme totusi interfata lui nu este deloc optimizata pentru utilizarea pe astfel de aparate.

Multi oameni s-au mirat de intarzierea aparitiei aplicatiei dedicate si acum se pare ca aceasta a fost datorita unor jocuri de culise si a fost folosite pentru a pune un pic de presiune asupra celor de la Apple.

Dar se pare ca asteptarea a luat sfarsit si versiunea pentru iPad se afla la cateva saptamani distanta. Se pare ca ea vine cu un design de interfata imbunatatit pentru ecranele mai mari: poze fullscreen si altele. Conform surselor interne ea se va lansa pe AppStore in urmatoarele cateva saptamani si va fi disponibila evident gratuit.

Ce este interesant este ca aceasta aplicatie se pare ca exista deja , si chiar de ceva vreme buna dar nu a fost lansata datorita motivelor explicate mai sus. Iar lansarea ei acum poate fi un semn ca totusi Project Spartan, care putem presupune in mod logic ca va avea o functionare perfecta pe iPad , este ceva mai departe de lansare decat si-ar dori cei de la Facebook.