Beat Hazard este un joc de acțiune lansat pe 15 Aprilie 2010. Jucătorului i se oferă o navă spațială și unicul scop este supraviețuirea.

Trebuie să te ferești de asteroizi dar și de alte nave care te atacă. Nimic special până acum, seamănă foarte mult cu Chicken Invaders dacă forțăm nota un pic ÎNSĂ, pe lăngâ efectele visuale frumoase și destul de intense, tot mecanismul jocului nu se bazează pe câteva șabloane programate de cineva care se repetă la înfinit până te plictisești și dezinstalezi jocul. Mecanismul se bazeaza pe melodii. Mai mult, se bazează pe melodiile tale!

Asemănător din acest punct de vedere cu un alt joc frumos, Audiosurf (care e foarte mișto de jucat în doi), jucătorul poate selecta orice melodie aflată pe hard disk-ul lui și poate trăi de fiecare dată o experiență nouă.

O astfel de abordare prelungește foarte mult durata de viață a unui joc în special nivelurile de dificultate ridicate care sigur vor da bătăi de cap multora. Ca un mic bonus, jocul are și suport pentru controller-ul de XBOX360 pentru PC.

Cerințele de sistem sunt normale: Windows XP/Vista sau 7, procesor 2.0GHz, peste 512mb RAM, 40+ MB HDD liber, placă video cu 256mb memorie și directx9 sau mai recent.

În acest moment, jocul se găsește pe Steam la 6,99 euro. Un preț destul de OK.

La final, un mic videoclip:

Vă atenționăm că unii dintre voi pot pleca cu dureri de cap după joc.