Te-ai gandit vreodata ce poti face in 24 de ore?

BEST Bucuresti iti ofera sansa sa demonstrezi ce poti face in  24 participand la  BEST Engineering Marathon .Competitia se adreseaza studentilor dornici de afirmare, interesati sa dea viata unor idei ingenioase,  din domeniul tehnic, prin probe de Team Design.

BEST Engineering Marathon va avea loc in City Mall (Sos. Oltenitei Nr.2,  Bucuresti) pe data de 15-16 aprilie, incepand cu ora 10:00. Poti concura alaturi de echipa ta la una din cele 3 probe, si poti demonstra ca esti cu adevarat inginer!

Vodafone Technical Challenge
In 1837, cand Samuel Morse si Alfred Vail inventau telegraful, nimeni nu stia ce se afla la capatul celalalt al liniei…Tu esti pregatit sa accepti provocarea inginereasca lansata de Vodafone?

 

Assa Abloy iti deschide usile catre lumea mecanicii
O yala costa minim 5€… crezi ca poti construi broasca de 1 €?

Real beauty,real engineering!
“In 1880, William Lever,unul dintre fondatorii Unilever, a creat o viziune revolutionara privind producerea si ambalarea unui nou tip de sapun. Crezi ca,dupa 100 de ani de inovatii, ii poti calca pe urme? Unilever iti sustine ideile ingineresti!”

Daca te-am convins , nu uita sa te inscrii pana pe 10 aprilie pe www.bestbucuresti.ro/24. Vei avea parte si de o tombola cu premii atractive. Te asteptam pe 15 aprilie in City Mall, iar daca nu vei putea sa ajungi acolo, noi iti vom da cele mai interesante informatii si poze din cele 2 zile ale evenimentului.