Astazi BitDefender anunta oficial o nouă funcţie pentru aplicaţia de securitate BitDefender Mobile Security BETA pentru dispozitivele Android, si anume, protecţia traficului pe internet. Noua funcţie foloseşte serviciile BitDefender din cloud pentru a-i alerta pe utilizatori atunci când depistează pagini ce conţin malware sau care sunt folosite în scopuri frauduloase.

Linkurile web sunt verificate rapid şi neintruziv în baza de date BitDefender, care se actualizează constant, iar atunci când sunt depistate posibilele ameninţări, site-urile sunt blocate şi utilizatorii sunt avertizaţi. În continuare, utilizatorul poate decide dacă doreşte totuşi să acceseaze site-ul sau nu. Dacă site-ul este curat, atunci sesiunea de browsing nu va fi întreruptă în niciun fel.

Un alt feature interesant al BitDefender Mobile Security este Security Audit, care monitorizeaza informaţiie la care au acces aplicatiile tale, adica ce date din telefon acceseaza, cand se conecteaza la internet si cate date transfera,

Varianta BETA a BitDefender Mobile Security poate fi descărcată din Android Market si este gratuita.