Acum 20 de ani, doi baieti se distrau facand jocuri si s-au gandit sa isi faca un studio de software development, asa ca au creat Blizzard Entertainment. La momentul actual, ei au lumea la picioare cu doar cateva jocuri geniale: Diablo, Starcraft, Wacraft, World of Warcraft.

Inca de la inceput fondatorii Blizzard, Mark Morhaime si Frank Pearce, si-au propus sa faca jocuri oferind un gameplay de o calitate foarte buna si au obtinut asta intr-un mod spectaculos: milioane de jucatori de World of Warcraft, Stracraft este un sport national in Coreea de Sud, se joaca in mod profesionist la concursuri si este cel mai vandut joc de strategie din lume, Diablo1&2 a inceput prin a reinventa RPG-ul cu milioane de vanzari in prima luna si continua seria cu Diablo 3. Puteti vizita site-ul dedicat acestui eveniment aici.

Blizzard are cu ce se lauda: doua decenii de gaming, zeci de premii acordate ,pentru ficare joc in parte, pentru cel mai bun joc al anului si emotiile create pentru milioane de fani, printre care si noi, echipa RGStuff. O parte din noi sunt fani WoW si Diablo, iar o parte jucam seria Starcraft, si ca dovada, am fost la evenimetul de lansare Starcraft 2 in Romania.

Va recomand sa va uitati la povestea si evolutia Blizzard si daca nu ati incercat unele din titlurile Blizzard va recomand cateva jocuri : World of Warcraft: Cataclysm, World of Warcraft: Wrath of the Lich King , World of Warcraft Burning Crusade , Starcraft 2 – Wings of liberty sau puteti accesa variantele digitale pe Battle.net si perifericele: Mousepad profesional SteelSeries QcK Limited Edition , Tastatura Razer MARAUDER StarCraft 2, Mouse SteelSeries World of Warcraft Cataclysm , Mousepad profesional SteelSeries QcK Limited Edition , Tastatura SteelSeries Zboard US Limited Edition