Gameshop Concept Store este magazinul retail a celor de la Gameshop.ro. Cand am vazut sloganul lor: ”the ultimate gaming experience” am zis ca o sa fie cel mai tare magazin retail de jocuri, un mini-market al jocurilor si consolelor, un GameStop din afara. Ei bine, nu.

Cum sa va explic, flanco/altex/orice alt magazin de electronice are de 3x mai multe jocuri decat Gameshop Concept Store. Chiar voi, daca sunteti  gameri adevarati e posibil sa aveti mai multe jocuri decat ei (ok, exagerez un pic dar nu atat de mult cat ati crede). Magazinul lor online are aproximativ orice joc, insa magazinul retail are doar vreo 10% din marfa de pe site. In plus, nici o editie de colectie/limitata si aveau doar un PC si un PS3, pe care rulau niste trailere.

Ma gandeam ca, din moment ce, se autointituleaza ”the ultimate gaming experience” o sa fie un templu dedicat jocurilor, or sa fie un XBox+Kinect, PS3+Move, Wii, PSP, 2-3 PC-uri pe care sunt gata sa fie testate cele mai noi jocuri, rafturi intregi de jocuri din toate seriile Call of Duty, Medal of Honor, Fifa, NFS, Assassin’s Creed, Battlefield, etc.

Singura chestie geniala este doar ca pe 2 zile sunt reduceri de 50% la tot, adica variantele de PC, XBox,PS3, PSP si Wii a jocurilor Fifa 11, Call of Duty Black Ops, AC: Brotherhood, Starcraft 2, Spliter Cell Conviction, Deus Ex, Harry Potter, Shift Unleashed 2, Sims Mediaeval, Settlers 7, seria Warcraft, Hawx 2, Medal of Honor, Bioshock 2, Kane&Linch si cam atat. Unde sunt toate celelalte jocuri misto?

Exista  si varianta 2: lansarea magazinului a fost la ora 14, iar eu am ajuns la 14:30, e posibil ca in 30 de minute sa se fii cumparat toate celelalte jocuri si editii limitate? Putin probabil..