Cu mic cu mare, RGStuff face un nou concurs. De aceasta data speram ca va fi diferit fata de celelalte. Scopul concursului este de a interactiona mai mult si mai bine cu cititorii.

Ce trebuie sa fac ca sa particip?

In prima faza nu trebuie sa faceti nimic special sau complicat:
– Like la pagina de facebook RGStuff.
– Follow pe Twitter.
– Daca nu aveti conturi, nu e nici o problema, va fi suficient sa ne vizitati si sa lasati un comentariu pe pagina concursului.

Cum se desfasoara concursul?

Dupa prima faza, in decursul lunii noiembrie, cel putin o data pe saptamana, vom lansa pe cele trei canale de comunicare, o intrebare cu 3 variante de raspuns. Dintre acestea, cel putin unul este incorect. La inceput, acestea vor fi foarte simple, dar spre final gradul de dificultate va creste.
Din momentul publicarii, oricine poate raspunde timp de 24 de ore. Dupa expirarea timpului, din toti cei care au raspuns corect, sistemul (de generare random a numerelor) va alege aleator 3 castigatori. Fiecare dintre acestia va primi cate 1 punct. Clasamentul poate fi consultat oricand pe pagina concursului si va fi actualizat dupa fiecare intrebare.

La final participantii cu cele mai multe puncte castiga. Simplu, nu?

Care sunt premiile?

– Locul I: Licenta Microsoft Office 2007 pentru 3 calculatoare
– Locul II: voucher in valoare de 100 RON la un magazin online
– Locul III: un stick usb ADATA de 2GB

Cum pot sa imi maresc sansele de castig?

Mai exista o posibilitate de castig. Trimite la toti prietenii tai link-ul de la acest articol, convinge-i sa participe la concurs, iar daca unul dintre ei castiga marele premiu, atunci si tu castigi un voucher in valoare de 50 RON la un magazin online.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, scrieti un comentariu folosind formularul de mai jos.