Daca la inceput ne bucuram ca avem un sistem de operare pentru netbookuri care nu ne stoarce de resurse, putin mai tarziu am aflat ca nu are cateva functii pe care le folosim constant si anume nu puteam rula mai mult de 3 aplicatii simultan si nu puteam schimba wallpaperul.

Acum de lipsa multitasking-ului nu se mai pune problema, puteti sa rulati cate aplicatii va tine procesorul, dar a ramas problema schimbarii wallpaperului pentru care sunt 2 solutii:

  • Upgrade la Windows Home Premium

Varianta asta vine cu 2 dezavantaje: se plateste si deocamdata nu merge pe Romania. Asa ca singura rezolvare este sa cumparati un upgrade key de la un magazin si sa intrati in Start->Windows Anytime Upgrade->Enter an upgrade key

Atentie! Daca aveti Dell programul nu va merge si in final va rezulta un ecran negru. Pentru a reveni la setarile initiale va trebuie sa dati system restore.

Dupa ce il descarcati de pe linkul de mai sus trebuie sa il rulati in Run as Administrator: click dreapta pe iconita->Run as administrator.

Pasul1: Apasati Browse si selectati imaginea dorita. HINT: cel mai bine folositi imagini de rezolutia monitorului 1024 x 600.

Pasul 2: Apasati Take Ownership apoi va aparea o fereastra in MsDos, dupa care apasati orice tasta pentru a inchide fereastra.

Pasul 3: In final apasati Save si dati Restart. Dupa bootare imaginea aleasa va fi ca wallpaper.

Nelămuriri sau întrebări legate de acest subiect? Lasă un comentariu.
Dacă vrei să citesti și alte ghiduri, sau ai o întrebare despre alt subiect poți să vizitezi pagina aceasta și să ne scrii. Întrebarea ta poate va fi la baza unui viitor articol sau podcast.