O idee buna pentru cei ce vor sa afle cele mai noi stiri de pe multe siteuri fara sa mai intre pe fiecare  in parte si sa caute ce articole au citit sau care sunt noi.

Exista 2 posibilitati:  1) iGoogle pe un PC stabil fara cont GMail sau 2) iGoogle cu contul vostru de GMail pe care il puteti vizualiza pe PC, laptop, sau telefon mobil.

  1. iGoogle pentru PC-ul de acasa (fara cont GMail)

Este o idee simpla pentru utilizatorul obisnuit de acasa a vrea sa vada ultimele stiri aparute de pe site-urile preferate, vremea, horoscopul si altele.

Intrati pe pagina www.google.ro si in partea din dreapta sus selectati iGoogle. La inceput va apar cateva widgeturi prestabilite dar pot fi schimbate de pe Adaugati Gadget.

In meniul Adaugati Gadget va puteti alege un widget din orice domeniu dupa care selectati Adaugati Acum apoi pentru a reveni la pagina de start selectati Inapoi la pagina de pornire iGoogle.

Deasemenea puteti edita fiecare stire in parte: minimizare, stergere, modificarea numarului de stiri sau alte informatii.

iGoogle poate fi setat si ca Home Page, mai jos aveti indicatiile pentru 3 browsere: Chrome, Firefox si Internet Explorer:

Chrome:

Firefox:

Internet Explorer

Pentru a avea stiri care nu sunt in lista trebuie sa mergeti pe site-ul preferat si sa cautati RSS Feed, dupa care cautati logo-ul de Google. Widgetul va intra automat in lista voastra.

2. iGoogle pentru cei cu cont GMail.

Pasii sunt identici cu cei de sus numai ca inainte de a va seta Feedurile trebuie sa va logati selectand Conectati-va in partea din dreapta sus a paginii de Google.

Acum puteti sa aveti si sa vizionati stirile si mailurile de acasa, de pe laptop cand sunteti in oras sau vacanta, si de pe mobil.