Suntem incantati sa mergem la a 3-a editie a conferintei Dev:World, ce va avea loc in perioada 22-23 Martie la hotel Ramada Nord, in Bucuresti. Un eveniment dedicat programatorilor unde vom afla mai multe despre dezvoltarea de aplicatii desktop si mobile, HTLM5, realitate augmentata, virtualizare, dezvoltarea de  aplicatii pe BlackBerry si, nu in ultimul rand, social networking.

Andrei Savu (Cloudsoftcorp.com) , Dan Romescu (Augmented Citizen Advocate), Stefan Szakal Sanyu Kiruluta (RIM), Andrei Fecioru (Adobe Romania) sunt numai cateva nume ale invitatilor care vor prezenta proiecte, studii de caz sau tehnologii care i-au facut invingatori in industria de dezvoltare. Pe tot parcursul evenimentului  se vor organiza dezbateri, live demo-uri, tutoriale  si workshopuri despre Java Development on BlackBerry Smartphones, Adobe Air Development on – BlackBerry PlayBook, Develop Native on BlackBerry PlayBook,  PhoneGap – mobile development și Cross Platform Mobile Apps, iar daca participati la eveniment veti avea ocazia intrati in discutie cu cei peste 300 de programatori, antreprenori, oameni de business si specialisti IT.

In cadrul DevWorld s-a creat o sectiune speciala: 5’ for your apps in care programatorii au posibilitatea sa-si prezinte cele mai inovative proiecte in programarea web atat pentru desktop cat si pentru platformele mobile si sa primeasca pe loc feedback-ul consultantilor, fondurilor de investitie sau oamenilor tehnici invitati in sala.

Pe parcursul celor 2 zile vom scrie despre cele mai interesante conferinte si workshop-uri, si vom posta o multime de poze si pareri despre speakeri si aplicatii. Ne puteti urmari aici pe site, pe Twitter sau Facebook . Programul evenimentului este disponibil aici,  iar pentru a participa la eveniment biletele se pot achizitiona de aici.