Windows Phone 7 Actualizare

Update: Noua versiune, Mango a fost considerata ca fiind Windows Phone 7.5 pentru ca aducea destule schimbari incat sa fie considerat un update major si pentru ca inclusiv cei de la Microsoft au numit-o 7.5 in unele slide-uri de prezentare. Dar se pare ca Mango va fi abia versiunea 7.1 din acest sistem de operare, ceea ce de altfel de ne bucura caci inseamna ca Microsoft are multe noutati programate si dupa acest update.

 

Astazi intr-o prezentare restransa Steve Ballmer si probabil Joe Belfiore de la Microsoft vor dezvalui versiunea 7.5 ” Mango ” a sistemului de operare mobil Windows Phone. Despre acesta si ceea ce il diferentiaza de competitie am vorbit saptamana trecuta in review-ul nostru exhaustiv.
Desi un numar destul de mare de feature-uri din viitorul update sunt deja cunoscute, precum multitasking si Internet Explorer 9 cu suport HTML 5 , se pare ca azi ne vor astepta noi surprize. Conform unor declaratii oficiale de ieri mai bine de 500 de feature-uri noi se vor gasi in Windows Phone 7.5 Mango.

Evident noi le vom prezenta si analiza pe rand asa ca reveniti spre sfarsitul zilei pentru toate noutatile.