Jucand demo-ul de la Dragon Age 2 pe Steam, am dat si un like jocului pe pagina de Facebook si azi am vazut vestea: jocul Dragon Age Legends pentru Facebook.

Foarte putine jocuri pe care le-am incercat pe Facebook mi-au captat atentia mai mult de 10 secunde si doar pe unul il joc constant si este destul de util si interesant: Assassin’s Creed Project Legacy din care descarci content bonus pentru Assassin’s Creed: Brotherhood, poti sa faci unele misiuni si sa iti antrenezi asasinii pe Facebook si sa aiba efect in jocul de pe PC/Xbox/PS3 si invers.

Revenind, jucand Dragon Age: Legends pe Facebook putem obtine item-uri pentru Dragon Age 2 pe PC/Xbox/PS3 si daca ne logam cu contul de EA Games putem imprumuta skin-urile din Mass Effect 2, Dead Space 2 si Dragon Age 2 pentru caracterul vostru Dragon Age Legends.

Inca de la inceputul jocului, caracterul pe care il creati este personalizabil, apoi va trebui sa va alegeti o clasa: Warrior/Rogue/Wizard, dupa care urmeaza un gameplay foarte cunoscut: acumularea de experienta prin invingerea adversarilor, upgradarea armelor si a skill-urilor. Noua ne-a placut destul de mult si va invitam sa il incercati pe pagina de Facebook Dragon Age