Initial a fost lansat doar ca aplicatie pentru iPad, insa de azi putem gasi cartea digitala Portal 2 – The Final Hours pe Steam la pretul de 2 Euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[Lobby-ul Valve]

Portal 2 – The Final Hours este un “behind the scenes”-veti afla cum a fost facut jocul direct de la developeri, povestea initiala al lui Portal 2 fara portaluri si Glados, modificari ale povestii si designului jocului, cum a s-a scris si a evoluat cantecul de la final “Want You Gone”.

 

 

 

 

 

 

 

Mai vine si cu feature-uri multimedia precum: sediul Valve in poze de 360 de grade, cantecele care i-au inspirat pe dezvoltatori, “Want You Gone” in diverse stadii de dezvoltare, vizualizarea primelor concepte ale personajelor si hartilor si multe alte lucruri interesante.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sfatul nostru: daca nu ati jucat Portal 1, rusine! Daca nu ati jucat Portal 2, jucati-l, fiti uimiti apoi luati e-bookul Portal 2 – The Final Hours de aici pentru a afla lucruri foarte interesante despre Valve, Portal 2 si chiar Half-Life. Iar la pretul de 2 Euro, adica 8 lei, nici nu se pune problema sa nu il cumparati.

 

Bonus: Stiati ca exista Half Life-The final hours si Half Life 2-The final hours? Adica tot ce trebuie sa stiti despre universul Half-Life+comentariile si experientele legate de development a oamenilor care au creat jocul. Le puteti citi aici si aici.