Ca in fiecare an, Adobe ne pregateste pe final de 2010 un Flash Camp si, dupa cum spun ei, probabil cel mai bun, de aceea ne bucuram ca putem fi acolo.

Anul acesta pe 7 decembrie vom vedea cam ce s-a intamplat ce conferinta Adobe MAX ( cel mai mare si mai important eveniment tinut de Adobe la care participa mii de dezvoltatori si designeri web si unde se discuta viitoarele tehnologii si implementari ale acestora; anul asta s-a tinut pe 1-5 octombrie in Los Angeles, California), Streaming video prin HTML5 si prin Flash (apropo daca nu puteti sa ajungeti evenimentul va fi live pe net), cum sa faci aplicatii Android cu Adobe Flash si Air si care sunt ultimele API-uri si Flash si Air pentru a va imbunatati performantele aplicatiilor plus multe alte lucruri interesante pe care le aveti in programul urmator:

  • Keynote – Mihai Corlan / Developer Evangelist / Adobe
  • Building Android Apps with AIR, Flash Builder, and Flex SDK – Mihai Corlan / Developer Evangelist / Adobe
  • All about live video streaming – Dragos Dascalita / Computer Scientist / Adobe
  • Playing with Robotlegs & Swiz – Marius Remus Mate / Computer Scientist / Adobe
  • Hardware acceleration in Flash Player & Adobe AIR – Alex Chiculita / Computer Scientist / Adobe
  • Smart systems and the Flash Platform – Miti Pricope / Entrepreneur

Din pacate am o veste proasta: inscrierile s-au terminat, locurile s-au ocupat pentru ca este un eveniment mare. Imi pare rau daca acum aflati de eveniment si doriti sa participati. Urmatoarele conferinte le voi anunta din timp astfel incat sa va puteti rezerva un loc, asa ca ramaneti pe aproape.

Dupa cum am zis, evenimentul va fi live streaming si il puteti urmari de acasa, iar noi vom fi acolo si vom transmite cele mai importante informatii, iar a doua zi vom detalia subiectul.

Asa ca ne vedem pe 7 decembrie la ora 5 cu un Live text pentru a va da noutatile.