Editia a 5-a se tine anul acesta la noi in tara pe 9 – 10 noiembrie la Hotelul Crystal Palace si este al doilea eveniment de mare importanta de anul acesta.

How-to-web, despre care am scris aici, a inceput pe 3 noiembrie si dupa aproape o saptamana vine si ro:newmedia cu invitati ceva mai putini dar foarte importanti: Mark Cowan – Facebook, Marvi Liao – Yahoo, Steffen Ehrhardt – Google, Patrice Slupowsky – Orange, Colin Kinsella – Digitas, Mihai Trandafir – Universal McCann, Teddy Dumitrescu – Publicis, Dan Balotescu – Media Investment, Orlando Nicoara – Apropo Media, Mihai Fanache – Mediacafe.

Subiectul principal al conferintelor va fi publicitatea online si cum trebuie facuta pentru a avea impact asupra potentialilor urilizatori, iar workshop-urile sunt mult prea interesante pentru a fi ratate: HTML 5 si IE 9 cu Microsoft, Performanta si optimizare cu Yahoo, Cum sa iti construiesti brandul pe Facebook cu Mark Cowan de la (oare cine?) Facebook.
In plus vor fi expozitii de gadgeturi si tehnologie digitala si web pe care le puteti vedea in pauzele dintre conferinte.

Pentru inscrieri, program plus alte detalii vizitati {ro:newmedia} 5.0. Pentru a ajunge la eveniment consultati harta urmatoare:
Vizualizare