Va invitam acum ceva vreme la un concurs organizat de cei de la JocShop de Fifa 2011. Datorita succesului acestui eveniment echipa JocShop impreuna cu noi ne-am decis sa-l transformam in ceva regulat. Astfel cam o data pe luna puteti participa la diverse concursuri, pe console sau chiar PC-uri avand sanse sa castigati numeroase premii.

De mentionat ca la evenimentul Fifa s-au prezentat 24 de concurenti, dintre care 6 au plecat acasa cu premii. Mentiune speciala Andrei Belu, cel mai tanar concurent in varsta de 11 ani care s-a ales cu o minge de fotbal. In alta ordine de idei toti cei prezenti s-au simtit foarte bine atmosfera fiind una excelenta si emotiile surprinzator de mari in special spre final.

Mai jos gasiti cateva poze de la eveniment. Mai multe se afla pe pagina noastra de Facebook dar si pe a celor de la JocShop. Evident vom anunta urmatorul eveniment incat voi sa aveti timp sa va inscrieti, iar daca vreti sa sugerati ce jocuri sa se joace o puteti face direct aici in comentarii, sau pe paginile de Facebook. Apreciem si tinem cont de dorintele voastre.

In concluzie stati pe aproape, caci un nou eveniment nu este departe si avem premii noi de dat.

campionat fifa jocshop campionat fifa jocshopcampionat fifa jocshop campionat fifa jocshop