windows phone evernote panorama

Tocmai s-a lansat aplicatia oficiala de Evernote pentru aparatele ce ruleaza Windows Phone. Evernote este una dintre cele mai populare platforme de notite, cu aplicatii existente pentru aproape orice aparat: Windows, Mac, iOS, Android, Web si acum si Windows Phone. Evernote au depasit recent 10 milioane de utilizatori si firma este faimoasa pentru aplicatiile lor mobile.

Versiunea pentru Windows Phone a fost anuntata inca de la inceputul anului si utilizatorii o asteptau cu nerabdare de acum cateva luni. Si desi asteptarea s-a prelungit considerabil se pare ca a meritat. Aceasta versiune este reconstruita din temelii. Ea se integreaza si utilizeaza foarte frumos cu paradigma de design si interfata Metro.

Cu un design de tip panorama aplicatia aduce cu sine toate elementele sale de baza valabile in toate versiunile ei dar si functionalitate specifica Windows Phone-ului. Printre acestea amintim evident abilitatea de a crea notite noi ( atat text cat si imagine sau sunet ), abilitatea de a gasi notite vechi, geo-tagging pentru notite si abilitatea de a le posta in diverse alte retele. In versiunea platita utilizatorii pot descarca “caietele ” cu notite pentru a putea fi folosite fara conexiune la internet.

Aplicatia este disponibila in Marketplace si versiunea de baza este gratuita.

Ce merita mentionat e ca ea tocmai s-a lansat pe serverele din State si pentru cei localizati in Europa nu apare inca. Putem sa facem un mic experiment sa vedem cat dureaza sa migreze peste ocean.

windows phone evernote printscreen