Inca un joc din seria fotbalului virtual despre care scriem (primul este aici), Footbal Identity imbina carierele de jucatori, manageri si jurnalisti. Jocul, care poate fi jucat online in browserul vostru de net, este inca in stadiul de beta si se bazeaza pe o strategie buna de joc, lucru in echipa si interactiune cu ceilalti useri.

Life choise: Fotbalist, manager sau jurnalist?

Viata ca fotbalist

Succesul nu vine instant. Daca te antrenezi zilnic si iti ambunatatesti cele 28 de calitati poti sa fii ales de un manager la o echipa buna. In plus, mai exista zile in care te antrenezi cu toata echipa, unde managerul alege 3 skilluri ce pot fi imbunatatite simultan.

La semnarea unui contract trebuie sa te asiguri ca ai un salariu suficient de mare si un numar minim de jocuri cat mai mare deoarece va influenta direct experienta pe care o vei obtine din urma antrenamentelor.

Meciul de fotbal in sine este unul liniar si cu multe decizii de luat pe parcurs.   Jocul este in slowmotion pentru ca fiecare jucator sa comunice unu cu celalalt si cel care primeste mingea sa aiba timp sa ia decizia cea mai buna. Odata fiind in posesia mingii puteti da o pasa scurta sau lunga, sut la poarta, dribling sau continua jocul cu mingea la picior.

Viata de manager

Actiunile tale au un impact direct asupra jucatorilor putand influenta si modifica atributele lor. Pentru inceput este bine sa incepeti ca asistent de manager si apoi sa faceti pasul urmator pentru ca experienta are un cuvant de spus pe parcursul jocului.

Veti avea controlul vestiarului, transferurilor, antrenamentelor si tacticilor folosite in meci. Cu un minim de 16 jucatori alesi echilibrat, si cu o tactica buna bazata pe calitatile jucatorilor veti putea ajunge antrena chiar o echipa nationala.

Bineinteles trebuie sa discutati in permanenta cu jucatorii, explicatiile tacticilor sunt necesare, dar si motivul pentru care lasati in joc pe anumiti jucatori in favoarea altora.

Viata ca jurnalist

Reputatia ta depinde de acuratetea informatiilor si de cat de bine poti sa iti atragi cititorii. Live textul meciurilor si interviurle cu jucatorii sunt esentiale jobului tau.

Pe langa astea exista si o baza de date a jucatorilor, managerilor cu calitatile lor si ce decizii au luat in timpul meciului sau in afara lui. Succesul vine odata cu numarul mare de cititori si poti evolua de la ziarele divizionale la cele internationale.

Site-ul este Football Identity.com si contul este gratuit.