In decursul zilei de ieri Google+, aflat pana acum in beta, a devenit accesibil tuturor. Sunteti deja inregistrati daca aveti un cont Google iar tot ce trebuie sa faceti este sa puneti informatiile voastre in pagina de profil. Puteti observa ca pe pagina Google v-a aparut bara pana acum rezervata pentru Gmail si pe ea aveti un tab nou cu numele vostru. Ala este profilul de Google+. In caz ca nu v-ati prins spre asta arata si sageata aflata momentan pe pagina de cautare Google.

Pentru cei care nu s-au inscris inca, Google+ este cea mai noua retea sociala de pe piata. Ea este creata de Google si vine in competitie directa cu Facebook. S-a lansat in beta inchis acum cateva luni dar datorita sistemului de invitatii numarul de utilizatori a crescut foarte rapid, dupa unele estimari ajungand chiar la 35 de milioane.

Cat timp s-a aflat in beta Google+ a fost laudat pentru un numar mare de functionalitati si feature-uri inovatoare care il diferentiaza de competitie. Printre acestea se afla si “Google Hang-outs” o metoda de convorbiri si conferinte video integrate direct in retea.

Google+ este creditat si cu un numar mare de feature-uri aparute de curand pe Facebook acestea fiind considerate un raspuns direct la adresa noii competitii.

Despre Google+ am vorbit deseori in podcast-urile noastre iar mai multe detalii despre cum functioneaza si ce este interesant gasiti aici.

Asteptam comentarii: Aveti deja cont? Ce vi se pare ca merge, ce vi se pare ca nu merge? renuntati la Facebook pentru Google+ sau va fi doar un experiment ratat?