De google Editions s-a scris aproape peste tot ca se va lansa in curand, ca va avea peste 500.000 de albume la lansare si peste 12 milioane de volume in total si ca impreuna cu mottoul lor rasunator: ”Buy anywhere, read anywhere” , noul serviciu online va fi un total succes. Pana acum nimic concret, iar intre timp Adobe a lansat Digital Editions, o varianta pentru PC (pentru Iphone si iPad avem iBooks, pentru Android avem Kindle) care este foarte simpla si merge foarte bine.

Cu un cont pe  Adobe puteti lua, cumpara, imprumuta, importa carti in format .pdf sau .epub pe PC si le puteti muta din calculator pe orice alt device.

Interfata este foarte usor de folosit, sunt butoane care controleaza modul de vizualizare a librariei, numele cartii, autorul si numarul de pagini, marimea fontului si vizualizarea citirii cartilor.

Cat despre Google Editions, care trebuia sa apara in acesta vara (si probabil disponibil la sfarsitul acestui an), el va putea fi accesat de pe orice gadget cu browser si conexiune la internet, iar formatele vor fi .pdf si .epub.