google games jocuri google

 

La putin timp dupa lansarea Google+, Engadget primea un pont ca in codul retelei se pot gasi mici referinte la un serviciu nelansat inca: Google Games. Iar astazi TechCrunch au primit un pont de la cineva care a cautat si mai adanc in cod si a gasit pana si banner-ul serviciului – cel pe care il vedeti mai sus.

Nu e nimic socant aici, intrucat macar din succesul Android daca nu din cel al Facebook-ului Google trebuia sa fi invatat ca o retea sociala de succes trebuie sa permita rularea jocurilor si a aplicatiilor tertiare.

Desi nu stim mari detalii despre Google Games, nici macar nu a fost anuntat inca, este foarte clar ca el vine si probabil nu va trece mult timp si vom avea sansa sa-l si testam. Daca sunt seriosi cu Google+, nu isi pot permite sa intarzie cu lansarea unui astfel de serviciu.

O mica lectie de istorie si ne amintim ca Google a cumparat de-al lungul timpului firme precum Slide ( momentan ocupati cu Photovine), ngmoco, Kabam si au investit cam 100 de milioane de dolari in Zynga. Ba mai mult momentan exista o pozitie deschisa pentru care se poate aplica : product manager – pentru Google Games. Deci nici macar nu incearca sa ascunda acest nou serviciu – si in mod evident nici nu ar avea de ce. Doar aduce un plus de incredere in viitorul Google+.

Cum va fi Google Games cu adevarat implementat, care vor fi feature-urile si daca va fi cu adevarat competitiv in fata Facebook si a altora ramane in mod clar de vazut dar cel putin stim ca cei de la Google se indreapta pe drumul cel bun.