google music home page

La conferinta lor de astazi din cadrul I/O Google vor lansa noul lor serviciu de streaming de muzica.

Incercand sa devina o competitie serioasa pentru Amazon, si in mod sigur pentru serviciul pe care il va lansa Apple, marele G a dezvaluit astazi Google Music.

Desi original Google Music trebuia sa fie un serviciu complet care permitea si cumpararea muzicii, discutiile cu casele de discuri s-au blocat si cel putin pentru moment acest feature nu va disponibil.

In schimb serviciul va oferi utilizatorilor abilitatea de a urca pe serverele Google pana la 20.000 dintre melodiile proprii pe care le veti putea ulterior asculta pe telefonul Android, pe orice calculator, si pe orice alt aparat care suporta Flash. Cei cu aparate iOS sa nu se ingrijoreze caci foarte curand va aparea o aplicatie speciala si pentru ei.

Acest nou serviciu poate fi vazut ca fiind superior multor altora asemanatoare disponibile actual pe piata, datorita numarului mare de melodii pe care le putem stoca pe serverele Google dar in special datorita faptului ca le putem urca si ulterior descarca chiar de la noi din calculatoare si nu suntem limitati la melodiile cumparate de la o anumita firma – aviz celor de la Amazon.

Serviciul este de astazi in beta pe baza de invitatie si va fi lansat in cateva saptamani pentru un public mult mai numeros. Desi este  momentan gratis Рoficial va ramane asa cel putin in stadiul beta РGoogle Music este disponibil numai in Statele Unite.

Il asteptam cu nerabdare si in Europa iar pentru cei curiosi pagina oficiala este music.google.com desi noi nu putem vedea prea multe.