Mare veste mare: Google si-a lansat celebrul Street View si in Romania.

Desigur, nu este mare lucru pentru ca un serviciu identic si chiar mai bun avem deja de la Norc.ro de cativa ani buni la noi in Romania. Am scris despre el aici si mai interesant este ca Norc ofera Street View in 3D, si are si aplicatie mobila, asa ca cumparati-va ochelarii 3D de aici si testati programul.

Am vazut pe harta ca deocamdata Street View de la Google poate fi folosit in orasele Bucuresti, Mangalia, Constanta, Arad,  Ploiesti, Buzau, Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, Brasov si Miercurea-Ciuc ce pot fi vizualizate pe calculatorul de acasa sau pe aplicatia mobila pe care o gasiti pe m.google.com/maps.

Cum puteti folosi Streetview?

Este simplu, intrari pe http://maps.google.ro, dupa care il selectati pe Pegman (omuletul de culoare galbena deasupra barei de instrumente din stanga) si il pozitionati pe strada pe care vreti sa o vizulizati la nivelul strazii.

La ce putem folosi Google Street View?

Daca trebuie sa ajungi intr-o parte a orasului pe care nu prea o cunosti, consulta Street View pe calculator sau pe telefon si vei putea sa te ajuti de harta si de reperele vizuale pentru a calatori mai usor si mai repede. Pentru mai multe detalii aveti mai jos clip-urile in romana de la Google si un demo al programului:
Vizualizare hartă mărită