hacknow

HackNow este un concurs care se adreseaza tuturor tinerilor din UE cu varsta sub 18 ani si care sunt pasionati de codare, dezvoltare aplicatii, hacking si tot ce inseamna aceste domenii. Ei cauta dezvoltatori, sau mai exact viitori dezvoltatori care sa creeze aplicatii sau hack-uri care sa demonstreze abilitatile si talentele lor.

Participantii pot coda in orice limbaj de programare doresc atat timp cat rezultatele functioneaza pe oricare dintre: Windows, OS X, Linux, iOS, Android sau pe Web. In aceasta idee puteti creea orice: un hack, o aplicatie web, un program desktop, un joc, orice. Posibilitatile sunt practic nelimitate.

Data limita pentru a va inregistra proiectul este 15 August. Castigatorul locului 1 va primi un premiu atractiv: 5000 Euro, un telefon nou Android si o excursie platita pana la Berlin, Germania pentru a-si prezenta proiectul in Septembrie. Locurile 2 si 3 vor primi fiecare cate 1000 Euro si un telefon Android.

Proiectele vor fi judecate dupa utilitate, design, inovatie si meritele sale tehnice. Incurajam pe toata lumea sa se inscrie accesand acest link.