How to web are loc in incinta hotelului Intercontinental, pe 3-4 noiembrie, si va sustine 500 de participanti, 24 de prezentari, 8 workshop-uri si 20 de speak-eri internationali, pot spune ca este cel mai mare eveniment de tehnologie, si chiar de antreprenoriat, pentru ca se vor prezenta strategii de vanzare si promovare a produselor.

Speak-erii vor fi urmatorii: Ramu Yalamanchi – Hi5,  Patrick de Laive – The Next Web, Yves Tyrode – Orange, Christian Heilmann – Yahoo Developer Network, Alex Hoye – Latitude, Reshma Sohoni – Seedcamp, Hans Peter Brøndmo – Nokia, Mike Butcher – TechCrunch si alti invitati speciali.

In legatura cu workshop-urile, ele se vor tine in timpul keynote-ului si vor fi cat se poate de interesante: AppNor ne vor invata cate ceva despre cloud, Adobe ne spun despre avantajele antreprenoriatului, Mossaic Works ne vor spune despre prin cate moduri  poti intra pe piata cu un produs software (exact asta au spus si acum jumate de an la un eveniment de antreprenoriat, dar este cat se poate de interesant si adevarat si mai mult ca sigur il voi comenta intr-un articol viitor), iar, in final, Seesmic analizeaza ultimele strategii de marketing pentru promovarea produselor: tweeter sau campaniile media.

Ma intreba cineva acum  2 zile: “De ce este un eveniment atat de important?” Pai in primul rand vin niste oameni care detin sau reprezinta companii internationale de top din IT, media si care ne impartasesc ideeile, viziunile, viioarele produse, ne invata cum sa cream viitoarele apicatii web, care e tredul pe net (nu, nu e tweeter sau facebook), cum putem sa ne finantam produsele si cum putem face un marketing de calitate.

Pe langa astea, este locul unde se intalnesc potentialii colaboratori, parteneri, clienti si de unde poti incepe chiar un bussines pentru ca toata lumea de acolo este intr0un fel sau altul in IT, media si aletele.

Cat depre preturile de intrare, ele variaza intre 150 si 200 Euro, iar studentii, intr-un numar limitat, beneficiaza de pretul de 50 Euro. Sincer, pentru ce se prezinta si ce se face merita sa mergeti, fie ca sunteti curios si vreti sa aflati ce si cum despre web sau detineti/lucrati la o companie din acest domeniu.

Mai multe detalii despre eveniment, preturi bilete, organizare si program pe www.how-to-web.net

Hint: La sfarsitul fiecarei zile, dupa atata web, va fi un party. So work hard party harder!