Spre sfarsitul anului trecut HP a cumparat Palm care pe vremea aceea se aflau in faliment. Inafara de oarece traditie in inovatie Palm aducea cu sine un element important : WebOS – sistemul lor de operare mobil. Acesta este un sistem modern si cu abilitatea de a fi cu adevarat competitiv chiar si pe aceasta piata dura.

In Februarie HP tinea o conferinta si anunta noua gama de produse care va fi lansata in decursul acestei veri. Toate aceste produse urmand sa ruleze Web OS.

Primul dintre ele a fost HP Veer, un telefon foarte micut lansat acum cateva zile. Acesta era cel mai neimpresionant din gama lor mobila. In continuare urmeaza tableta HP TouchPad – un aparat destul de promitator, in special datorita integrarii foarte mari dintre telefon si tableta. Acesta doua sunt create pentru a fi complementare.

Pentru a genera ceva entuziasm pentru lansarea de pe 1 Iulie a HP Touchpad , Hewlett Packard tocmai a lansat o serie de filmulete oficiale ce prezinta performantele si functionalitatea noii lor tablete.

[LATER EDIT]: Ne pare rau dar toate filmuletele au fost retrase.