Fiind atat de aproape de lansarea Windows Phone 7 este si normal ca apar din ce in ce mai multe “leak”-uri cu aparatele care vor aparea pe piata peste cateva zile. Cele doua pe care le mentionam noi sunt destinate pietei din occident deci nu inseamna ca vor aparea si la noi ( decat in moduri neoficiale). In schimb ni se par bune pentru a ne face o idee a specificatiilor si eventual ca termen de comparatie pentru posibile viitoare produse de la noi.

HTC HD 7

HTC HD7 Windows phone 7

HD7 in dreapta comparat cu un Samsung Galaxy S in stanga

Acest telefon cu un ecran de 4.3 inchi WVGA touchscreen are in interior un procesor ( Snapdragon?) de un 1GHz, 8GB memorie interna de stocare, 5Mpx camera foto, o serie intreaga de senzori de unde nu lipsesc nici accelerometrul nici senzorul de lumina. Camera se zvoneste ca suporta filmare 720p ceea ce ni se pare absolut normal. De asemenea ceva care se numeste “Dolby Mobile Sound” s-ar putea sa ofere ceva nou. Desigur alte specificatii precum wi-fi sau bluetooth se subinteleg.

Cel care a facut “leak” -ul ca telefonul se va lansa in Germania peste numai doua saptamani iar preturile la care ne asteptam sunt undeva in jur de €559 fara contract si €79 cu un contract pe 2 ani.

HTC Mozart

HTC Mozart Windows Phone 7

HTC Mozart Fata verso

Dimensiunile acestui aparat sunt 119 x 60.5 x 11.9 mm cu un ecran touchscreen de  3.7-inchi 800×480 pixeli TFT LCD, procesor de 1GHz , 8MP camera cu blit Xenon si filmare video 720p , o baterie de 1300mAh , 8GB memorie interna si un intreg arsenal de senzori. Iarasi specificatii precum 802.11b/g/n sau Bluetooth se subinteleg. Zvonul ar fi ca telefonul va fi gratis cu un plan pe 2 ani de 35 lire pe luna si ca se va lansa in Marea Britanie candva spre sfarsitul lunii. Desigur e un pic prematur sa speculam prea tare pe tema preturilor.

Cum vi se pare aceste specificatii? Destul? Prea putin? Perfecte? Asteptam comentariile voastre si sa ne impartasiti specificatiile voastre ideale.