Aseara am avut ocazia de a ne juca un pic si a testa HTC Sensation. Detalii tehnice despre acest aparat aflati in acest articol, cand ii anuntam lansarea.

Pe partea de design nu sunt prea multe de spus. Stiam de multa vreme cum arata telefonul care continua cu paradigma de design HTC, aparent singura care le-a ramas in acest moment.

Ce vom spune foarte rapid este ca, in primul rand desi ecranul are 4,3 inchi nu pare atat de mare cand il tinem in mana. In alta ordine de idei procesorul este intradevar puternic. Snapdragon-ul dual core a scos in medie 1750 de puncte pe testul Quadrant, la numai 100 de puncte in urma unei tablete Motorola Xoom.

Din pacate aceasta putere nu se vede direct in navigarea prin meniul telefonului. Ce vreau sa spun e ca aceasta pare sa mearga relativ greu. Dar nu se datoreaza procesorului ci a temei HTC Sense 3.0 care este pusa deasupra Android 2.3.3 Gingerbread. Aceasta are niste animatii usor prelungite care in unele instante dau impresia ca telefonul merge prost.

Cam atat. Suntem curiosi sa testam mai bine camera lui, durata de viata a bateriei si alte elemente din utilizarea de zi cu zi dar pana una alta HTC Sensation este doar un alt telefon Android.

htc banner htc sensationhtc sensation

htc sensationhtc sensation

HTC Sensation Test QuadrantHTC Sensation Gingerbread

HTC Sensation vs iPhone GrosimeHTC Sensation vs iPhone