Husa Macbook Pro PrestigioAlegerea unei huse pentru un laptop este dificila. De fapt, in primul rand, suntem pusi sa alegem intre o geanta sau o husa. Alegerea depinde foarte mult de necesitatile fiecaruia.

In cazul meu, de exemplu, aveam deja o geanta in care se putea pune chiar si un laptop, pe care o folosesc zi de zi. Pentru mine, inca o geanta in care sa imi pun doar laptop-ul nu isi avea rostul.

Asadar, am optat pentru o husa ca sa imi protejeze laptop-ul de zgarieturi in timp ce-l transportam in geanta.
Am ales Husa Prestigio pentru Macbook Pro 15.4.

Chiar daca exista genti si alte huse de sute de lei, din punctul meu de vedere cei aproape 60 de lei pe care i-am dat isi merita toti banii.

Husa este de o culoare placuta si are un material bun si placut la atingere (Polyvinyl Chloride). Initial aveam impresia ca laptop-ul meu nu o sa incapa niciodata, dar dupa scurt timp, husa s-a mai lasat.

Interiorul este alcatuit dintr-un material fin, gandit bine ca sa nu se zgarie suprafata laptop-ului de fiecare data cand folosim husa. Nici macar zgarieturi fine nu au aparut.

Pe partea stanga laterala are o eticheta rosie cu numele firmei, iar pe o parte a husei, in partea inferioara dreapta, este atasata sigla, sub forma de un buton. Pe unii s-ar putea sa-i deranjeze acest lucru dar, chiar si asa, nu sunt motive suficiente pentru a considera produsul de proasta calitate.

Mai este un singur lucru de evidentiat: asa cum reiese si din poze, husa este de tip plic, neavand nici un sistem de prindere (fermoar sau altceva). Asadar, cei care pun laptopul cu husa in geanta in pozitie verticala, pot descoperi ca laptop-ul iese cativa centimetrii din husa pe parcursul transportului.

Asadar, puteti lua husa prestigio pentru macbook pro de 15.6 inchi de aici, iar pentru varianta de 13, inclusiv macbook air, de aici.

Recomandam un pret excelent pentru macbook Pro de 13.3″.