Steam incepe o campanie interesanta care o sa ii incante pe gameri: de acum incolo, un joc pe zi, va avea o reducere semnificativa. Stati pe aproape si o sa aflati ce jocuri au parte de reduceri si daca se merita sau nu.

Steam incpe cu Operation Flashpoint: Dragon Rising, pe care il reduce cu 75% si costa 5 Euro. Nu sunt mare fan al acestui joc datorita experientelor neplacute din singleplayer dar si multiplayer. Tot razboiul, dintre americani si chinezi se petrece pe o harta absolut imensa, adica iti ia ceva timp sa ajungi exact unde se petrece toata actiunea si asta daca nu cumva te elimina un sniper de la vreo 2 km ascuns printr-un boschete.

Cam tot ce trebuie sa faci in acest joc este sa mergi, nu avem parte de un fir narativ bun sau macar de un gameplay care sa tina ancorati in joc. Masinile sunt foarte rare si au un handling dubios, iar multiplayerul are un respawn departe de actiunea de pe harta. Daca v-ati jucat toate jocurile posibile  si Operation Flashpoint: Dragon Rising a raman ultimul atunci il recomand.