Intel the escape youtube

Seria de experimente cu ce se poate cu Youtube-ul nu este noua. Fiind gelosi pe realizarea cu Nyan Cat x2 cei de la Intel s-au decis sa incerce si ei. Aceeasi firma care acum nu multa vreme va aducea ” Museum of Me” intr-o creatie cu Facebook va propune acum o experienta unica prin intermediul Youtube.

Intel: The Escape este o imbinare intre capacitatile Youtube, Facebook, a browser-ului vostru si a procesorului – evident preferabil Intel i.

Experienta consta intr-un filmulet cu care putem interactiona in multiple feluri de-a lungul desfasurarii lui si in care putem chiar aduce doi prieteni de pe Facebook pentru a ne ajuta in situatiile grele. Toata treaba este foarte interesanta si probabil una dintre cele mai mai ambitioase proiecte de acest  gen.

Ce recomandam in schimb este o conexiune foarte buna la internet si un sistem cu performante decente deoarece toata experienta utilizeaza serios resurse.

Puteti participa direct accesand acest link sau puteti viziona trailerul de mai jos pentru a va face o mica idee despre ce e vorba.