La numai cateva zile dupa lansarea versiunii 4.2 a sistemului de operare, avem vesti destul de sigure cum ca Apple va lansa versiunea 4.3 candva la mijlocul lunii viitoare.

Daca 4.2 a adus destule schimbari importante pentru utilizatorii de iPad-uri si aparate mai recente ( utilizatorii 3G stiu ca au ramas un pic cam pe dinafara ) se pare ca versiunea 4.3 va aduce inca o mare schimbare. Apple stabilise original o conferinta de presa pe 13 decembrie data urmand sa coincida cu lansarea noii versiuni. Ceea ce toata lumea se asteapta sa vada sunt noile aplicatii cu abonament, care permit monetizarea reala pe publicatii.  O data cu aceasta banuim ca vor aparea si cele doua publicatii exclusive pentru iPad, “Daily” de liderul suprem media din SUA Rupert Murdoch si “Project” a lui Richard Branson. Se zvoneste ca vor fi publicatii zilnice care vor costa 0.99$ pe numar.

Desi vestea este aproape 100% sigura, data exacta a lansarii nu este si se poate sa fie amanata din cauza unor probleme de ultim moment, cu a fost de altfel si 4.2 . Oricum, conferinta de presa de pe 13 pare sa fie un lucru sigur iar noi va vom tine la curent cu evolutia evenimentelor.