Cluj va fi gazda evenimentului IT Camp in zilele de 26-27 mai, un eveniment dedicat  tehnologiilor Microsoft. Subiectele conferintei se vor axa pe cloud computing, Windows Azure, SQL Server, ASP.NET, Lync, Share Point, IIS si mutle alte servicii Microsoft pentru business si development.

Daca esti specialist IT sau doar vrei sa aflii despre ultimele solutii Microsoft te invitam sa te inscrii pe itcamp.ro, iar daca nu ai cum sa ajungi in Cluj, vom publica inregistrarile video ale prezentatorilor conferintei la putin timp dupa terminarea ei.

Poti intra gratis la conferinta pentru cele mai interesante 3 postări pe forumul ITSpark prin care trebuie sa  spuneți de ce ați dori să participați la ITCamp 2011 și care sunt principalele puncte de interes personal de pe agendă. Mesajele cele mai convingătoare și originale vor fi premiate, după cum urmează:

  • Premiul 1: participare gratuită la conferința ITCamp 2011 + prezență la seara VIP (o întâlnire între speakeri, organizatori și sponsori la o cină casual în seara zilei de 26 mai 2011)
  • Premiul 2: participare gratuită la conferința ITCamp 2011
  • Premiul 3: participare gratuită la conferința ITCamp 2011

Pretul standard al intrarii la IT Camp estede 350 Ron insa exista si opțiunea de Early Bird de 250 Ron, fiind disponibilă până la data de 20 mai 2011. De asemenea, toți studenții beneficiază de un tarif preferențial de 150 Ron.