jailbreak pe orice aparat cu iOS

Cu numai cateva zile in urma va povesteam cum Jailbreak-ul a devenit in mod oficial legal in Statele Unite cand iata ca primim inca o veste excelenta. A aparut Jailbreak-ul pentru noile iPhone-uri. O zi buna cel putin pentru o parte din cei 2 milioane de utilizatori ai aparatului. Dar lucrurile bune nu se termina aici. Aceste nou mod de a face jailbreak este mult mai simplu decat versiunile anterioare si merge pe orice aparat care ruleaza iOS inclusiv iPod Touch, iPad si iPhone 3GS. O lista completa cu aparatele si versiunile de iOS suportate se gaseste mai jos.

Si tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati jailbreakme.com cu aparatul pe care doriti sa-l deblocati. Atentie ma refer deblocat in sens jailbreak nu in sens deblocat reteaua de telefonie. Pentru aceasta din urma trebuie sa downloadati UltraSnow din Cydia.

In ciuda unor probleme la inceput cu MMS-uri si FaceTime si mai ales cu serverele, Jailbreakme si-a revenit, a fost chiar innoit si imbunatatit ( acum merg si MMS-urile si totul direct) ajungand in numai cateva ore la versiunea 2.0. Dar serverele sunt inca suprasolicitate. Cel mai probabil traficul se va calma in urmatoarele saptamani. De asemenea ca in orice proces de Jailbreak exista riscuri. Daca pica internetul sau mai probabil daca se strica Safari-ul va trebuie sa luati procesul de la inceput sau chiar sa dati Restore din iTunes. Se recomanda sa faceti un back-up inainte de orice.

Versiuni suportate:

iPod 1G on 3.1.2
iPod 1G on 3.1.3
iPod 2G on 3.1.2
iPod 2G on 3.1.3
iPod 2G on 4.0
iPod 3G on 3.1.2
iPod 3G on 3.1.3
iPod 3G on 4.0
iPad on 3.2
iPad on 3.2.1
iPhone 3G on 3.1.2
iPhone 3G on 3.1.3
iPhone 3G on 4.0
iPhone 3G on 4.0.1
iPhone 3G[S] on 3.1.2
iPhone 3G[S] on 3.1.3
iPhone 3G[S] on 4.0
iPhone 3G[S] on 4.0.1
iPhone 4 on 4.0
iPhone 4 on 4.0.1

Nelămuriri sau întrebări legate de acest subiect? Lasă un comentariu.
Dacă vrei să citesti și alte ghiduri, sau ai o întrebare despre alt subiect poți să vizitezi pagina aceasta și să ne scrii. Întrebarea ta poate va fi la baza unui viitor articol sau podcast.