Desi noua consola nu se va lansa pana in 2012 titluri importante sunt deja anuntate pentru ea si gamerii sunt entuziasmati.

In primul rand se pare ca EA este partenerul principal celor de la Nintendo si un numar foarte mare de jocuri ale lor va fi portat pe  Nintendo Wii U si va beneficia de capabilitatile noului controler.

In primul rand toata gama EA Sports va fi portata pe consola. Fifa 2012 , golf etc toate vor fi disponibile. Inafara de asta EA mai vine cu Battlefield 3 cu tot cu grafica sa impecabila si desigur un titlu drag Need For Speed. Desigur lista nu se incheie aici dar acestea sunt titlurile cele mai importante.

Alti producatori vin cu : Tekken, Batman Arkham City, Assassin’s Creed, Ghost Recon – acestea doua din urma cu feature-uri speciale de multiplayer pe noul controler. In continuare avem Super Marios, acelasi prezent si pe 3DS, Metro: Last Night, Ninja Gaiden 3 si nu in ultimul rand.

Cu aceasta serie de nume importante Nintendo spera sa aiba acelasi succes cu noua consola cum au avut si cu predecesorul ei.