Acest articol a fost scris de Diana:

Cantareata, cel putin dubioasa, Lady Gaga a ales sa isi promoveze viitorul album si pe Facebook. Aceasta a ales sa-si popularizeze unele piese de pe noul album “Born this way”, folosind unul din cele mai populare aplicatii de pe Facebook, Farmville.

Ferma, denumita “Gagaville” , va putea fi acesata in perioada 17-26 mai de toti care joaca Farmviile si pentru a fi “rasplatiti” cu accesul la o noua piesa, jucatorii vor trebui sa indeplinineasca anumite sarcini in Gagaville.

Aplicatia Farmville are un target de 46 de milioane de jucatori din 500 de milioane de utilizatori Facebook, deci ambele parti vor iesi in avantaj cu aceasta promovare.

Daca cumva va pasa de Lady Gaga, spuneti-ne si noua cum e aplicatia, daca nu va pasa, puteti citi articole mai serioase, cum ar fi: Chrome primeste accelerare hardware, comenzi vocale si plati in interiorul aplicatiilor, Review complet iPad2, Update Android 3.1IceCream Sandwich sau viitoarele articole in care echipa RGS va explica ce este cloud computing-ul si ce s-a intamplat la Yahoo! Open Hack