Dupa o amanare de 3 luni, pe care am explicat-o intr-un articol anterior, Ubisoft lanseaza si varianta mult asteptata pe PC a jocului Assassin’s Creed Brotherhood pe 18 martie.

Jocul va avea in mod implicit si DLC-urile gratuite lansate pana acum, imbunatatiri pe partea de grafica, inclusiv posibilitatea de  juca pe mai multe monitoare si in 3D.

Jocul va veni in 3 variante:

  • Assassin’s Creed Brotherhood PC ce contine doar jocul (aprox. 180 RON)
  • Assassin’s Creed Brotherhood Auditore Edition (aprox. 200 RON): jocul AC:B, portretul 3D al lui Ezio, Filmul AC Lineage, carti colectionabile cu personajele din multiplayer, harta The Aqua Works şi o armură single player pentru Ezio: Helmschmied Drachen armour

  • Assassins Creed: Brotherhood Limited Codex Edition (aprox. 300 RON): jocul AC:B, o cutie de plastic numita Renaissance Collector Chest, versiunea reala a codexului din joc, harta Romei, carti coletionabile cu personajele din multiplayer, filmul Lineage, DVD cu continut bonus, soundtrack-ul jocului, 2 harti bonus in single player, 2 personaje in multiplayer si inca o surpriza pe care o vei gasi in cutie.

Cerinte minime de sistem

OS: Windows XP (32-64 biti) / Windows Vista (32-64 biti) / Windows 7
Procesor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ sau AMD Athlon X2 64 2.4GHZ
Memorie RAM: 1.5 GB RAM (sau 2 GB RAM in Windows Vista/7 )
Hard Drive: 8 GB
Placa video : 256 MB DirectX 9.0c
DirectX: DirectX 9.0c