Ubisoft România în parteneriat cu Microsoft România, Domo, Best Distribution și Gigabyte vă invită la evenimentul de lansare jocurilor Might & Magic Heroes VI și The Adventures of Tintin – The Secret of The Unicorn.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, în City Mall, magazinul Domo, începând cu orele 14:00. Veți putea testa Might & Magic Heroes VI pe sisteme de la Gigabyte, iar The Adventures of Tintin pe console Xbox 360 aduse de Microsoft.

Might & Magic Heroes VI  se petrece în timpul celui de-al doilea Blood Moon Eclipse, cu 400 de ani înainte de jocul precedent, și aduce același gameplay cu 5 mari campanii ce însumează 40 de ore de joacă. În partea a doua a evenimentului vom afla mai multe despre The Adventures of Tintin a€“ The Secret of The Unicorn, joc bazat pe filmul de animație omonim realizat de Steven Spielberg și Peter Jackson ce include o campanie single player, una co-op și se poate juca și cu Playstation Move și Xbox Kinect.

In cadrul evenimentului se vor desfasura concursuri de tip quiz în cadrul cărora veți putea câștiga postere, tricouri si jocuri.

PS: City Mall se afla pe șoseaua Olteniței nr. 2, sector 4 langa statia de metrou Eroii Revoluției, harta aici