Fanii jocului stiu de expansion-ul Cataclysm si il asteapta de mult. Vestea buna este ca se lanseaza si in Romania, vestea si mai buna este ca se lanseaza in mai multe locatii si magazine din Bucuresti, care au diferite concursuri, premii si reduceri la World Of Warcraft: Cataclysm.

Asa ca am zis sa fac o lista cu toate locatiile lansarii jocului si sa va prezint concursurile si premiile, iar restul sa faceti voi: adica sa fiti prezenti la lansare, sa participati la concursurile cu premii si , de ce nu, sa cumparati si sa jucati expansion-ul Cataclysm.

  • Lansare World Of Warcraft: Cataclysm la EMAG:

Petrecerea incepe Luni 6 decembrie, începând cu ora 21:00. De ce zic petrecere? Pentru ca pe langa lansarea propriu-zisa, va avea loc o tombola pentru cei ce vor comanda jocul si ca premii vor fi: un laptop Alienware M15x şi 15 pachete cu un tricou și un poster WOW originale.

Pe langa asta va asteapta si un concurs de costume, asa ca vino deghizat un personajul favorit din WoW si poti castiga World of Warcraft Collector’s Edition, o tastatura Razer Lycosa; mouse-uri Razer Laser Gaming si tricouri și postere originale World of Warcraft: Cataclysm de la Blizzard si poti face poze langa un decor din WoW cu personajele preferate.

Daca nu mai ai rabdare pana pe 6 poti comanda acum si aici World Of Warcraft: Cataclysm.

  • Lansare World Of Warcraft: Cataclysm la Diverta in Plaza Romania

Evenimentul incepe tot luni, 6 decembrie insa la ora 22.30 in Plaza Romania. Puteti achizitiona jocul inceput cu miezul noptii, iar pana atunci vor fi cateva concursuri si un concert The Marker. Daca nu puteti ajunge la Diverta, puteti viziona evenimentul live pe www.220.ro si pe pagina de Facebook Diverta,

  • Lansare World Of Warcraft: Cataclysm la sediul JocShop.ro

Baietii de la JocShop va asteapta in noaptea dintre 6 si 7 decembrie cu 2 tombole si un concurs de intrebari despre World of Warcraft si reduceri la toate jocurile lor.  La achizitionarea unui joc intrati automat intr-o tombola la care puteti castiga un set format dintr-un Guidebook WoW Burning Crusade si WoW Wrath of the Lych King, alaturi de un biblioraft Burning Crusade, placi de baza, postere WoW si mouse-uri pentru gaming. Mai multe detalii aici.

Pana pe 6 decembrie va putem spune ca expansion-ul Cataclysm costa aproximativ 150 Lei, iar Cataclysm Collector’s Edition aproximativ 300 Lei. Editia de colectie contine: expansion-ul propriu-zis, 17 soudtrack-uri, mousepad Deathwing, pet in-game numit Lil Deathwing, DVD care conţine o oră de interviuri “behind the scenes” cu dezvoltatorii jocului, card deck de 60 de carti pentru TGS si un artbook de 180 de pagini.

Cataclysm aduce schimbari radicale pentru jucatorii de wow, inclusiv pentru cei vechi, deoarece Azerothul va fi destul de schimbat, atat din punct de vedere vizual cat si din punctul de vedere al questurilor. Level capul este ridicat la level  85, se pot folosi flying mounts peste tot si avem la dispozitie doua rase noi : Worgen cu Alliance și Goblins cu Horde.

Vom fi si noi prezenti la una dintre lansari, probabil la cea de la emag, unde vom face poze si vom da mai multe detalii despre joc.