Best Distribution, Diverta, Sony Computer Entertainment Europe Ltd si ESL România organizeaza evenimentul de lansare FIFA 12 ce va avea loc Vineri, 30 septembrie, în Diverta Bucureşti Mall din Calea Vitan 55-59, începând cu orele 15:00.

FIFA 12 vine cu noutăți. Mai întâi vei vedea Player Impact Engine, un motor de fizică ce oferă interacțiuni reale pe teren. care vor fi diferite de fiecare data  pentru că sunt calculate în timp real, nu predefinite.

Driblingul precis a fost îmbunătățit și oferă o fidelitate mult mai mare la atingerea mingii, defensiva tactică te face mai atent și-ți oferă mai mult control. Nici inteligența artificială nu a fost lăsată deoparte și acum ai Pro Player Intelligence, un nou sistem ce-ți dă senzația că joci împotriva unei persoane reale, iar noul mod Carieră oferă povești din lumea reală, adăugând autenticitate experienței.

Cei dornici să se înscrie la concursul ce se va desfaşura pe console Sony PlayStation 3 oferite de Sony Computer Entertainment Europe Ltd, sunt invitaţi sa completeze formularul.

 

 

 

 

 

 

 

Toţi cei prezenţi la evenimentul de lansare vor putea să joace meciuri demonstrative împotriva unor jucători din Naţionala României de FIFA, medaliată cu bronz la ENC 2008 şi 2010 şi se vor putea înscrie la tombola ce le poate aduce drept premii tricouri, genţi, mingi de fotbal şi chiar varianta de PC a jocului.

Noi vom fi acolo pentru a incerca jocul, sa facem poze si sa vorbim cu pasionatii de Fifa.