Cred că nu greșesc când spun că seria Uncharted este una dintre cele mai bune jocuri de aventură din lume. De aceea, pe 1 noiembrie, în noul club B52, cu ocazia evenimentului de presă pentru lansararea Uncharted 3: Drake’s Deception, ne-am făcut primele idei despre campania single player a jocului și despre modul local co-op în 2 jucători ce oferă, și ea, o mică poveste.

Modul multiplayer l-am inceract, și ne-a plăcut, încă din beta. Pe măsură ce avansam în nivel, gradul de customizare a personajelor este mai mare, având la dispoziție mai multe haine, arme și abilități.

Evenimentul a început cu prezentarea Uncharted 3 și a consolei PS3, ceea ce știam și noi, însă apoi a venit momentul în care am încercat cu toții jocul: fie campania, fie în co-op sau 3D, cu toți ne-am bucurat de același stil narativ și cinematografic genial marca Naughty Dog.

Jocul Uncharted 3 poate fi achiziționat din magazine la prețul de 270 lei, iar în interiorul carcasei veți găsi codul pentru multiplayer PSN Pass, care poate fi validat pe un singur utilizator PSN. Dacă aveți în plan să cumpărați jocul la mână a două, va trebui să cumpărați un cod PSN Pass de 10$ pentru a avea parte de modul multiplayer.

Am început să jucăm Uncharted 3, so far so good, jocul este genial, iar în curând urmează un review.