Se pare ca in sfarsit ne alieniem cu tarile occidentale la domeniul aparatelor de pe piata. Orange tocmai lanseaza o gama noua de telefoane pentru tot spectrul de preturi dar ce ne atrage atentia sunt acestea doua.

Samsung Omnia 7 va fi al doilea telefon din Romania, dupa Mozart care ruleaza Windows Phone 7. Un touchscreen S-AMOLED de 4 inchi, un procesor Snapdragon de 1Ghz, 5Mpx camera, 8/16GB memorie si filmare 720p; cam acestea sunt caracteristicile importante pentru Omnia 7. Nimic extraordinar, dar un telefon bun din tot ce am vazut pana acum, speram sa ii facem un review cat de curand.

samsung-omnia-7

Superstar-ul anuntului trebuie sa fie totusi Optimus Black, un telefon care si-a facut debutul cu numai cateva zile in urma la Mobile World Congress. Optimus Black are un display complet nou, denumit Nova care ar scadea consumul de baterie foarte mult dar in acelasi timp mentine o luminozitate foarte ridicata. In afara de acest ecran care ne-a facut pe toti foarte curiosi telefonul mai vine cu Android 2.2 ce ulterior va fi actualizat la 2.3.  Alte mari detalii nu avem, dar puteti fi siguri ca suntem nerabdatori sa ne jucam cu acest telefon si un hands-on va urma in zilele urmatoare.

Iata cateva poze si un filmulet. In stanga avem un iPhone 4, la mijloc este LG Optimus Black iar in dreapta un Galaxy S. Materialele apartin celor de la GSM Arena.

LG Optimus Black LG Optimus Black VS iPhone