linkedin

LinkedIn, reteaua de socializare pe domeniul business, sau reteaua de socializare cu cea mai proasta echipa de conducere si aproape de faliment – depinde ce prezentare preferati – anunta ca va lansa o versiune a platformei lor in limba romana.

“Peste 400.000 de angajaţi din România au deja profiluri pe LinkedIn şi peste 1.000 de grupuri au legătură cu România. Companii mari precum Romtelecom, Petrom şi Romstal şi-au creat deja pagini dedicate pe LinkedIn”, potrivit datelor comunicate de companie în primul comunicat transmis către media din România.
“Cel mai bine reprezentate trei industrii româneşti pe LinkedIn, în funcţie de numărul de utilizatori din România, sunt: Industria financiar-bancară, IT & servicii şi Telecomunicaţii iar cele trei companii din România cu cel mai mare număr de angajaţi cu conturi pe LinkedIn sunt Petrom, BCR şi Romtelecom”, potrivit sursei citate.
“Lansarea versiunii în limba română va veni în întâmpinarea numărului tot mai mare de utilizatori români care îşi creează conturi personale pe LinkedIn. Numărul nostru de membri din Estul Europei creşte continuu şi cred că LinkedIn are un potenţial puternic de creştere în această regiune. Lansarea în limba locală a site-ului nostru atrage adesea o generaţie cu totul nouă de utilizatori, îmbunătăţind astfel experienţa de utilizare a LinkedIn pentru întreaga comunitate”, a declarat Ariel Eckstein, director general al LinkedIn Europa.