LulzSec Troll Logo

 

Update: LulzSec tocmai a dat pe Twitter un comentariu mentionand ca nu stiu de unde a inceput zvonul ca ar fi furat datele din recensamantul din Anglia si ca probabil acest zvon se datoreaza prostiei omenesti. De asemenea au mentionat mai devreme ca tanarul arestat nu are nici o legatura cu ei.

Abia ce a trecut o zi de la ultimul mare atac digital impotriva celor de la Sega, si cateva zile de cand LulzSec au facut publice mii de conturi si parole ca ne aflam in fata unei noi catastrofe digitale.

Conform unui document postat pe Pastebin cei de la LulzSec ar fi reusit sa fure informatii personale a sute de mii de oameni. Acestea ar fi fost preluate direct din baza de date a guvernului Marii Britanii unde sunt stocate datele din recensamantul lor recent.

Nu se pot confirma inca aceste alegatii, iar grupul nu a postat inca anuntul lor obisnuit pe Twitter in care se lauda cu fapta lor. Dar exista speculatii ca aceste informatii vor fi facute publice foarte curand si vor fi accesibile oricui capabil sa acceseze un link de bit torrent – adica intregului internet.

Se pare ca cei de la biroul de recensamant nici nu erau constienti de o astfel de problema dar ca au inceput sa verifice dupa ce bloggeri si media i-a pus la curent.

Daca aceste alegatii se dovedesc a fi veridice acesta poate sa fie cel mai mare atac digital asupra intimatii noastre pe internet. Va tinem la curent pe masura ce aflam informatii noi.