Internet & Mobile World 2012 este cel mai mare eveniment de business dedicat industriei de online & mobility și va avea loc  în Bucuresti in perioada 19-21 Septembrie la Romexpo.

75 de expozanti care propun solutiile de business smart ale momentului, 30 de speakeri internationali de elita, peste 70 de sesiuni cu experti de top ai industriei de internet & mobile, 10 seminarii-industry focus, gazduite pe trei scene, sunt elementele care se reunesc timp de trei zile intr-un concept unic pe piata locala pe teme de digital marketing, mobile, e-commerce, software as a service, social media, web design & development si cloud.

Structurat pe două mari zone: expoziție și conferință, Internet and Mobile World 2012 pune la dispoziția profesioniștilor din IT, marketing și online șansa de a dezbate noile direcții de performanță în business, alături de cei mai buni specialiști în domeniul digital și mobile, în sesiuni extraordinare de conferință.

Reprezentantii Facebook au programat un seminar exclusivist pe teme aplicate de business, conceput si dedicat pentru marketing manageri. In acelasi cadru,membrii Google Londra vor sustine o sesiune cu insight-uri importante pentru reprezentantii mediului de business.

Achtung! si Jung von Matt, Media CO, Getty Images, HTTPOOL, Redweb, MEC Global sunt doar o parte dintre companiile care vor prezenta studii de caz si campanii reusite, cu rezultate spectaculoase si premii internationale, proiecte dezvoltate pentru cele mai exigente branduri ale lumii precum Volkswagen, Microsoft, MasterCard, Aston Martin sau Nike.

Cateva dintre numele care vor oferi solutii de business in zona expozitionala a evenimentului sunt Brandfusion, Chronos, Citybank, Conectoo, Dynamic Web, Exe Software, HTTPOOL, Infinit Solutions, GreenPixel, Gemius, Hippos, Plati Online, Pentalog, Ager Business Tech, Cisco, SMS Highway, Innobyte, Libra Internet Bank, MEC Global, Mediapost Hit Mail, Media Sat, Mind Treat Studios, Mobixera, Momobi, Mobile Kinetics, Navidoo, Omnilogic, Padicode, Seo Monitor, SMS Highway, Syscom Digital, Telcor Communications, Total Soft, Transart, Zitec.

Biletele se pot procura de aici iar programul evenimetului il puteti vizualiza aici.

Noi vom transmite cele mai importante informatii de la eveniment impreuna cu poze si video demo-uri.