Webstock, cea mai mare conferinta despre social media din Romania, revine cu cea de-a cincea editie pe 28 septembrie 2012 si isi propune ca inca o data sa reuneasca nume importante ale mediului online romanesc si sa aduca in prim plan cele mai noi si mai interesante teme din zona retelelor sociale, blogging-ului si tehnologiei.  Vom face live blogging, poze, iar evenimentul va putea fi vazut live pe internet.

Webstock 2012 va incepe cu doua conferinte succesive, ce isi propun sa aduca un mix al celor mai eficiente instrumente, strategii de promovare si oportunitati din social media, completate de informatii de ultima ora despre tehnologiile si aplicatiile din domeniu. A doua parte a conferintei va include trei micro-evenimente derulate in paralel, ce vor aborda subiecte majore din online despre retelele sociale, blogging si viitorul tehnologiei.

Conferintele vor fi urmate de ceremonia de decernare a premiilor, Gala Webstock Awards, ce isi va anunta castigatori, iar ziua se va incheia cu petrecerea Webstock. Evenimentul va fi transmis si anul acesta live pe Internet. Cei interesati sa participe pot solicita o invitatie, in limita locurilor disponibile aici.

Ca in fiecare an, evenimentul gazduieste Webstock Awards, competitia celor mai noi si mai creative proiecte de social media lansate in ultimul an pe piata locala. Proiectele pot fi inscrise in competitie in perioada 9 august – 5 septembrie si trebuie sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile. Participarea la competitie este gratuita, iar inscrierea proiectelor se poate realiza aici.
Proiectele inscrise in competitie vor fi analizate de doua jurii formate din profesionisti in domeniu. Astfel, preselectia (6 septembrie – 12 septembrie) va fi facuta de un juriu format din bloggeri si specialisti online si va viza in primul rand incadrarea corecta a proiectelor propuse si verificarea fiselor de inscriere, procesul continuand cu jurizarea efectiva (13 septembrie – 21 septembrie), ce revine unui grup format din experti in marketing si persoane din agentii.