tulalip cautare sociala

Se pare ca cei de la Microsoft nu au fost foarte atenti si astazi au dezvaluit din greseala un proiect la care lucreaza. Tulalip, care este numele sau de cod, pare sa fie un serviciu de cautare sociala construit deasupra retelelor sociale deja existente.

Site-ul a aparut pe socl.com un domeniu detinut de Microsoft dar atat din design cat si din greselile gramaticale dese este clar ca a fost o greseala ca a devenit public si ca proiectul se afla departe de a fi lansat.

In cele cateva ore de existenta publica pe site se putea citi un mesaj tradus liber aici : Cu Tulalip poti gasi ce ai nevoie si poti impartasi ce cunosti mai usor ca niciodata. Interesant este ca te puteai inregistra cu conturile de Twitter si Facebook.

In acest moment pe socl.com vedem numai un mesaj care anunta ca acesta este un site experimental detinut de Microsoft Research si ca Tulalip e un proiect intern care nu trebuia sa devina public.

Ceea ce ne lasa cu mari semne de intrebare daca acest proiect va vedea vreodata lumina zilei sau va fi sortit la o existenta efemera inauntrul Microsoft Research.