Pana acum modul prin care iti faceai un avatar, fie ca e vorba de Xbox live, Android sau alte sisteme de divertisment, era prin faptul ca iti alegeai daca erai baiat/fata, culoare pielii, modelul si culoarea parului, haine, accesorii, etc. Incercai sa il personalizezi cat mai mult pentru a arata exact ca tine.

Ei bine Microsoft s-a ocupat de asta, in primul rand,  Kinect Fun Labs  iti face avatarul cu ajutorul a 2 poze facute cu Kinect. Rezultatul este destul de realist, veti vedea in demo-ul de mai jos ca, incluziv, hainele au fost copiate pe avatar (desi poate sa fie un truc ieftin, doar pentru a impresiona lumea la E3). Astfel veti putea exporta avatarul in fiecare joc pe care il testati cu prietenii, pentru a va diferentia din multitudinea de personaje din jocuri.

Al doilea lucru pe care il face Kinect Fun Labs, este ca poate virtualiza orice lucru pe care voi il indragiti, de exemplu skateboardul, bicicleta, masina sau personajul preferat. Trebuie doar sa asezati obiectul in fata Kinect-ului, se fac 2 poze, dupa care il exportati in jocul vostru preferat. Kinect Fun Labs este, de astazi, disponibil pentru download prin Xbox Live.

Mai multe detalii in demo-ul de mai jos: